onsdag 25. august 2010

Fremo

I går var det fellestrening på Fremo, i tillegg var jeg der en tur tidligere på dagen også. Jeg med Loke og Irene med Håkki, valpeagility. Koselig :) Trente mest siktetrening med Lokusen, begynner å skjønne det, men ser alt for mye på meg da, blir vel etterhvert. Litt felttrening på møne, og på vippa. Tøffingen min, ikke noe skeptisk til vippa og feltene virker lovende synes jeg. Fikk leke seg litt også valpisene.

Så var det fellestrening på kvelden, hadde med begge hundene.
Micko: Ble satt opp en klasse 2 hoppbane, som jeg fant ut at vi kunne prøve oss på. Gikk da ok, han var faktisk kjempegira i begynnelsen, ville ha ballen ja! Men han har jo helt elendig kondis da, så etter noen få hinder er liksom piffen borte. Men vi kom oss gjennom banen, belønnet etter slalom og ett par andre ting. Men vi må få trent opp den kondisen altså, er jo i gang, så må bare fortsette.
Trente også litt på vippa. Eller det vil si det var egentlig ikke meninga å trene på den, men Micko sprang faktisk opp på den selv da vi skulle gå forbi! SPRANG! Helt merkelig, han har jo vært skeptisk til vippa i lange tider nå, men det så virkelig ikke sånn ut i går. Så det måtte jeg jo bare utnytte. Og han sprang på, like ivrig hver gang, kult!

Loke: Litt mer siktetrening, mens Webber trente på banen ved siden av. Gikk fint det, stikker ikke bort. Også litt leketrening. Og litt "gå fot", flinkis på det begynner å bli.

Har meldt begge hundene på kurs i høst. Micko skal endelig på sporkurs, og Loke skal på grunnferdighetskurs. Begge kursene på Sportshunder, gleder meg!

mandag 23. august 2010

Svenstavik 2010.

På tide å legge ut noen bilder fra Svenstavik kanskje. Det er jo "bare" to uker siden så.. Det ble egentlig ikke tatt så mange (bra) bilder i år, men her er noen få.

Micko på bordet og får siste finpuss.

Nydelige lille Sisu. En kjempesjarmis.

Micko

<3

Beste tispeklasse, Lena med Bali (?) til venstre, og Bill med Ester til høyre.

Oppdretterklasse.

tirsdag 10. august 2010

Utstilling og agilitytrening.

Her var det lenge siden noen hadde skrevet.. Det er rett og slett fordi det ikke har skjedd så veldig mye spennende. Etter Åre har det vært lite action. Eller action er det jo, har da valp i huset. Og han er aktiv! Men ellers er det lite som skjer.

I helgen var mamma, Micko og jeg i Svenstavik på utstilling. Loke fikk bli med Yatzi på hyttetur i mens. Målet og håpet var å få ett svensk cert, for å få det svenske championatet. Men det ble bomtur.. Fikk høre det samme som jeg har fått høre i ett år nå, at han er for tjukk. Begynner å bli LEI av å få høre det av dommerne nå. Jeg vet det jo godt, men det er så vanskelig å få han ned i vekt. Vi får prøve på det svenske certet senere.. Vi var på utstillingen sammen med Lena og Bill, Micko sine oppdrettere, og fem andre norfolk terriere fra deres oppdrett. Var koselig å se dem igjen, og kjekt å få litt hjelp til pelsen. Tok litt bilder, men de får komme senere.

I dag har jeg trent agility for første gang på flere uker. Og for en dag å begynne å trene igjen på! Jeg har vært trøtt og uopplagt hele dagen.. Burde visst bedre enn å dra å trene da, men tydeligvis ikke. Jeg og Micko hadde en ganske crap trening, der egentlig ingenting funket. Blir helt flau over meg selv, når jeg ikke får til noe og alt blir bare tull. Micko ville faktisk trene da, men jeg klarte ikke å utnytte det. Og når fører er sur og umotivert, så er det vel ikke så rart om det smitter over på hunden heller.

Trente litt med Loke også, tunnel og vippe. Er hakket mer motivert for å trene med han, og han er flink. ER jo helt merkelig å trene med en hund som synes vippa er bare kul, og ikke det grann skummel :) Men det er dette med at det er så vanskelig å komme tilbake med leken da. Må bare trene masse mer på byttelek og å slippe.

Nå er det natten her snart, så får jeg satse på at jeg har litt mer energi og humør i morgen. Stakkars hunder som må bo sammen med gretne og trøtte meg i dag.