søndag 2. februar 2014

Årets første stevne - Kløfta.

Siste helga i januar var vi på stevne på Kløfta, i regi av Stovner hundeklubb. Store hunder lørdag og små/mellom på søndag, kjekt opplegg synes jeg. Hadde ikke oppmøtetid før kl. 11 på søndagen, så det hele var egentlig veldig behagelig. Jeg startet dagen med å kjøre meg bort litt jeg da, noe som førte til at jeg nesten ikke rakk første løpet vårt. Heldigvis lå de litt etter tidsskjema, så da jeg kom 10 minutter eller så etter klasse 1 egentlig skulle begynt dreiv de med banebygging. Litt stressende start, men det gjorde i hvertfall at jeg glemte nervene ganske mye.


I hopp som var første klasse ble det en  del tull for oss, startet vel med å diske på andre hinder om jeg ikke husker feil. Husker ikke helt hva som skjedde, men det var en kronglete start og egentlig hele banen, vanskelig klasse 1 bane. Loke var ivrig og ganske "på", slalom var uproblematisk og han holdt seg på banen, så greit nok.


Agilty gikk veldig greit frem til Loke tok en tunnel som ikke skulle tas. Etter slalom lå det en tunnel som var veldig fristende rett frem, men egentlig skulle man snu 90 grader og ta et hopphinder i stedet. Var flere lignende feller i denne banen som jeg hadde merket meg, men ikke akkurat denne her.. Så da ble disk her og, fornøyd ellers. Han sprang også forbi et hinder, men det var bare min feil og hadde ikke skjedd om vi ikke allerede hadde disket og jeg var litt mer fokusert tror jeg.


Bra ting å ta med seg er at slalom var helt uten problemer i begge løp, feltene var bra og han satt fint på starten, uten antydning til tjuvstart. I tillegg virket det ikke i det hele tatt som Loke ble preget av støyen og trengselen ett innestevne fører med seg. I fjor på samme tid var det noe som påvirket han veldig, så det er et stort steg fremover.


Neste stevne blir helga om ei uke, da er det Moelv. Blir bare en dag på oss der også, siden jeg er med å jobber på stevne den ene dagen. Det ble antydet at det ikke var ønskelig at vi startet selv den dagen vi jobber, så da meldte  jeg oss på bare en dag.. Så da blir det en dag med jobbing og en dag med konkurranse for min del. Litt surt å ikke få gått begge dager, men det blir nok mange sjanser til å få gått stevner i år, i og med at jeg bor mer sentralt og ikke jobber helger for tiden. I helga får jeg besøk av Annica, Nina og lille Even også, så da blir det nok liv med både folk og flere hunder her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar