søndag 4. juli 2010

Utstillingshelg.

Det har vært en aktiv helg! Lørdag var det NKK Trondheim, der Micko var påmeldt i agility hopp for første gang, og utstilling selvfølgelig. Egentlig krasjet det med ag-ringen og utstillingsringen, men så har man "snille" folk som ordner opp, sånn at man må gå agility likevel. Jeg som hadde trodd jeg skulle slippe unna, hehe, følte vel ikke at vi var heelt klare nei.. Men det gikk da over all forventning! Disket gjorde vi ja, på grunn av for mange vegringer, men jeg fikk han igjennom hele banen og det så nesten ut som han syntes det var gøy. Så det er jeg kjempefornøyd med!

Så var det bort til utstillingsringen, og selv om Micko ikke viste seg sånn superbra som jeg vet han kan, så gikk det ganske bra. For første gang opplevde vi å få konkurranse (utennom i Sverige, der var det mange andre). Dommeren syntes at Micko var for tykk, noe som ikke akkurat er nyheter for meg. Det virket som hun ville ha gitt oss BIR'et hadde han vært slankere, men det ble BIM. Cacib fikk vi også, kjempebra! Også fikk Micko sitt tredje cert og ble dermed norsk utstillingschampion! HURRA!

Etter rasebedømmelsen kjørte jeg hjem og byttet hund, så Loke fikk også bli med en tur og se på hunder og folk. Satt stort sett ved agilityringen og slappet av i det fine været. Og solbrent det ble man!

I dag var det klart for Terrierspesial i Klæbu. Der ble det BIR og ck. Hilde tok med seg hundene, til mamma og pappa etter rasebedømmelsen, mens jeg sto i kiosken. Micko var flink i finalen, selv om jeg mistenker at han var ganske sliten. Fikk ingen plassering.

Jeg har klart å rote bort kameraet mitt, så det ble ikke tatt noen bilder i helga. Men skal få tatt bilde av Micko med sløyfene sine når jeg finner igjen det i hvertfall.
Kristine tok to bilder av oss på ag-banen med mobil da, selv om det er ganske uklart og smått slenger jeg med de. Rød ring rundt oss/Micko, så ser dere hvor vi er i hvertfall.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar