mandag 19. september 2011

Alt og ingenting, mest ingenting..

Lenge siden man har skrevet noe her igjen.. Det blir dårlig med blogging, når det er dårlig med trening. Det har vært en rar sommer av mange grunner, det er nesten litt godt at den er over. I hvertfall når høsten er så fin som den har vært til nå, har vært mange knallfine dager med sol og klar himmel. Håper det fortsetter og at vi ikke får vinter om en måned, sånn som i fjor.

Men ja, det har vært lite hundetrening i hele vår og sommer. Jeg har ikke vært så veldig motivert, og når jeg har vært det så har Loke vært skadet. Det har tatt seg litt opp igjen nå de siste ukene, men fortsatt er det veldig mye annet som tar av tiden min, sånn at trening ofte blir prioritert bort. Ser at hundene har det greit likevel da, jeg er jo bortskjemt med opptil flere hundepassere nå, så de får turene sine og folk rundt seg uansett om det ikke alltid er sånn at jeg er så tilstedeværende.

For ett par uker siden var jeg og Loke på tur i fjellet hele helga, og sov i telt. Og uka etter hadde jeg nattuke på jobb, så da ble det mye fysisk aktivitet i hvertfall. Merket han var sliten etter det.. På onsdagen den uka var han i knallform på fellestreninga, husker nå ikke akkurat hva vi gjorde, men husker at det var bra felt og bra fart. Søndagen etter var jeg også på Fremo og da var han helt dau, ingenting å hente ut. Så det går virkelig opp og ned. Merker at både han og jeg synes det er artigere når det er litt løping og ikke så mye pirking da. Jeg er som regel mye mer fornøyd med begges innsats etter de treningene der vi har gått baner, fremfor de der vi trener mye handling på mindre flater. Jeg er fortsatt opptatt av å gjøre treningen artig og enkel for Loke, for å få tilbake mer fart og engasjement. Har også trent en del mer lek i det siste, der jeg har fokusert på at jeg skal være kul å leke med, og leke på hans premisser. Der har absolutt hjulpet! Tror både han og jeg synes leken var kjempegøy forrige onsdag på fellestreningen.

Har også tenkt mer på lydighet igjen, og bestemt meg for at etter Kongsvinger 1.-2, oktober blir det (enda) mindre agility og mer lydighet. Har som mål å starte i klasse 1 til våren, det skal vi klare!

I skrivende stund er jeg og Loke i Oslo på langweekend. Skal ta bussen til flybussen om en halvtime. Jeg var litt spent på hvordan det ville gå å ta fly med Loke, men det gikk egentlig veldig greit. Han ble ganske stresset under selve flyturen, skalv og peset, men holdt seg i ro. Alt annet har gått supert, han er ikke noe problem å ha med seg rundt omkring. I går tok vi trikken, og var i Frognerparken og rundt der, gikk også kjempefint. Er en fryd å ha han og Håkki sammen også, skulle tro de bodde sammen alltid. Gleder meg til neste Oslobesøk, med eller uten hund får vi se men..

2 kommentarer:

  1. HAHA - var det Loke du var på telttur med? Jag må ha missförstått nåt ;))

    SvarSlett
  2. Men han var jo med han også da :P

    SvarSlett