onsdag 28. september 2011

Klubbmesterskap

Forrige helg var det klubbmesterskap i Gauldal HK, der Loke og jeg deltok, og Micko var med som publikum. Dette ble jo siste test før Norwegian Open neste helg, så jeg var litt spent på hvordan stå var. Mest med tanke på om han kom til å springe ut eller ikke.. Vi gikk til sammen fem "løp"; åpen agility, åpen hopp, 2 x fartsløype og rekrutt bare for treningens skyld. Sprinten fikk vi ikke blitt med på, for frøken supertravelt-opptatt hadde ikke tid til å vente på det..

Han sprang ut i hopp-løpet, men det virket ikke å være helt av samme grunn som tidligere.. Han var ikke så veldig ivrig på å finne seg hunder å leke med, men veldig ivrig på å snuse. Var flere hunder der som syntes det luktet veldig godt, så var vel ett eller annet spennende da. Er jo ikke bra at han springer ut, men når han først gjør det er det bedre at det er for å snuse enn for å løpe bort til hunder som kanskje ikke er så trivelige.. Gutten min tror jo at alle hunder er trivelige så, ser alltid ut til å bli like overrasket når noen ikke er det. Så ute etter bråk er han i hverfall ikke, heldigvis. Prøvde å starte han på nytt i hopp, men hodet var fortsatt ikke særlig på, bare nesa. Så vi tok bare noen hinder, med en del tull og gikk av for å leke isteden.

Agility gikk mye bedre, men ikke feilfritt. Han sprang forbi pølsa på første forsøk, har fått ett problem der.. Hadde en vegring til også, men ikke sikker på hva det var og en feil på slalom. Vanskelig det der med å finne inngangen i fart. På mønet brøt han feltet, så der feilet jeg han og tok han over på nytt, så da disket vi jo. Men det er første løpet på "konkurranse" jeg har fått han gjennom, og han var på og hadde ok fart, så jeg sier meg veldig fornøyd med løpet. En plass må man jo begynne.

Rekrutt hev jeg med med på bare for å trene, er jo egentlig for dem som ikke har konkurret før.. Der sprang han inni pølsa, men kom ut igjen, ellers veldig bra.

Fartsløpet fikk man to sjanser på, første gang husker jeg ikke hva som ble galt, andre gang rev han ett hopphinder. Var tydelig sliten på siste runden her, men jeg brukte stemmen mye og det så ut til å hjelpe. Fin avslutningen på dagen.

Synes Micko er enklere å ha med seg rundt på ting akkurat nå, det er ikke så mye styr og han bryr seg mindre om andre hunder, så lenge de ikke kommer for nær. Så det er jo fint.
På fredag drar Loke ogjeg sammen med en helg gjeng trøndere til Kongsvinger for årets siste stevne. Det er innendørs, noe jeg er veldig spent på hvordan blir. Referat kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar