søndag 11. oktober 2009

Trening siden sist.

Ja, vi har jo trent litt siden sist også, har bare ikke hatt tid/ork til å skrive om det. Ikke husker jeg akkurat hva vi har gjort heller, men Kristine og jeg har i hvertfall trent sammen ett par ganger i hagen hennes. Vi har begynt å ha begge hundene ute samtidig nå, sånn at den hunden som trener er løs og den som ikke trener står ved siden av i bånd. Merker godt at det er vanskeligere for dem, de har jo veeeldig lyst til å leke. Men tror det er smart å gjøre det sånn, hvis vi skal stille i en konkurranse en gang (og det vil vi jo), så kommer det jo til å være andre hunder rundt banen. Så vi begynner i det små. Micko var kjempeflink sist gang i hvertfall, når han var på vei mot Yatzi og jeg sa "nei", så snudde han og kom til meg. Kjempebra! Belønnet han hver gang han tok det riktige valget.

I dag har vi vært en tur på Gauldal-banen og trent alene. Trente på fremadsending, synes det gikk bra. Men jeg må gå på flere kurs og lære litt mer handling, ser godt at det er min feil når Micko gjør feil. Hadde også to økter der jeg satte opp en liten sirkel med noen hopp og tunnel. Gikk veldig fint det, ikke den helt store farten men.. Leken var heller ikke så poppis i dag, men kanskje en annen dag. Til slutt hadde jeg en økt der jeg prøvde meg litt på framforbytte igjen, haha! Jeg er så klønete på handlingen altså, men får håpe det blir etterhvert. Micko var i hvertfall flink.

Ellers så har jo høsten kommet, og jeg har jobbet ganske mye. Så det har ikke blitt sånn kjempelange turer i det siste akkurat. Prøver å få til litt mer hodearbeid inne isteden da. Jobber med å få til utgangsstilling og gå fot. Vaaanskelig synes jeg, tålmodighetsprøve i blant. Hadde gjort seg med ett lydighetskurs tror jeg, selv om jeg ikke er så innmari interessert i konkurranselydighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar