søndag 22. november 2009

Siste uken.

Travelt for tiden.. Men om 1 1/2 uke har jeg eksamen, og da satser jeg på at det blir litt roligere etter det. Eller da er det jo veldig snart jul da, så ikke sikkert det blir så veldig mye roligere.. Men jeg er faktisk nesten ferdig med julegavene da, uten å ha stresset med det! Utrolig!

Vi har fått trent litt den siste uka også. På onsdag trente vi sammen med Kristine og Yatzi, trente på ulike kombinasjoner med tunnel, pølse og hopp. Artig trening, så mye kulere enn å trene slalom! Micko har fått en ny pipeball, og den funker knall som belønning. Så mye bedre fart vettu! Den balen er det virkelig om å gjøre å få låne litt. Slankende er det også, for han har så og si ikke lyst på godbitene når ballen er med.

I helga har vi vært i Klæbu, så i går ble det en tur til Gauldalbanen. Men de har tatt inn banen eller noe for vinteren (?), så det var ikke stort der. Mønet var der da, så vi trente litt på felt. Prøvde å ikke hjelpe han så mye, og det funket sånn delvis. Han hadde det litt vel travelt, så han har nok ikke helt skjønt dette med felt da.. Fortsatt mye å jobbe med for og si det sånn, men jeg stresser ikke med det enda. Hvis vi skal starte, blir det nok uansett agility hopp først.

I dag har vi vært på tur i Nordmarka, møtte faktisk en annen hund der.. På vanligvis folketomme plassen! Men ellers var det stille og rolig der. Tok noen få repetisjoner på slalom i hagen da vi kom tilbake. Problemmet nå er når Micko skal inn fra venstre side, med litt vinkel.. Tydeligvis ganske vanskelig ja, men det blir nok.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar