tirsdag 3. november 2009

Stress og sånt.

Endelig litt tid til blogging! Det har vært travelt i det siste, mye skolearbeid som gjør det. Har massert 12 hunder på en uke nå, det vil jeg si er bra altså. Eller det vil si, det skulle egentlig vært 12, men jeg skulle massere tre i dag, men ingen ble noe av. Det var nesten litt godt kjente jeg.. Er faktisk i rute med journalskriving også, det er forferdelig kjedelig synes jeg, så slett ikke verst!

Sånn treningsmessig så har det ikke vært all verden.. Micko har vært en del på besøk til mamma og pappa. Ikke at han lider av den grunn da, får vel lengre turer der enn når han er hjemme. Også har han jo Turid å leke med.

Kristine og jeg (eller hundene egentlig) har trent kun på slalom de to siste gangene vi har trent, og det går da framover, selv om jeg hadde litt lyst til å kaste Micko på sjøen sist vi trente. Men det var mest fokuset som var dårlig.. Litt min feil og det da. Skal trene i morgen igjen, og da blir det nok mer slalom igjen tenker jeg.
I går var Micko på besøk til Yatzi (og Kristine) alene, siden jeg er så traaavel :P Gikk fint det da, artig til hundene, de er skikkelig på nett. Bare så utrolig synd at det er så vanskelig for andre enn meg å gå tur med Micko.. Han har ett helt vanvittig stressnivå når han er på tur langs veien.. Og når han går sammen med noen andre enn meg kommer all gjetingen på biler osv fram igjen. Veldig veldig trist synes jeg, synes synd på både han og de som har han med på tur. Problemmet er jo så og si borte når han er sammen med meg, heldigvis.. Han stresser mye mindre, og hvis han gjør det klarer jeg å avlede han. Jeg håper at han en gang, om forhåpentligvis ikke så lenge kan bli en sånn hund som jeg kan la andre gå tur med, uten å bekymre meg, og uten at turen blir bare stress for alle parter. Det har jo gått veldig framover, hvis man tenker på hvordan han var.. Så det er jo håp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar