lørdag 7. november 2009

Trening og sånn denne uken.

Ble faktisk agilitytrening to dager på rad denne uka, eller den ene dagen var ikke så mye å skryte av da, men litt var det jo..

På onsdag trente vi sammen med Kristine og Yatzi, slalom igjen.. Det går jo på sett og vis framover, jobber med å få til inngang fra større vinkler. Det går ganske greit, men det tar tid. Gleder meg til den dagen hundene går ordentlig slalom med pinnene på rett linje altså! Det blir en stor dag det. Etterpå fikk hundene herje litt, og for første gang på alt for lenge var Micko ikke interessert i å trene på å lage valper :P Han har vært ekstrem i høst, veeeldig interessert i jentene ja. Men på onsdag var han ikke interessert i det hele tatt, så det var mer lek og mindre humping. Kanskje han faktisk begynner å bli litt voksen?

På torsdag fikk vi selskap av Irene og Rambo, og da ble det en liten tur på Gauldalbanen. Var egentlig mest for at Rambo skulle få prøve seg litt på agility. Men det ble noen økter på Micko også. Trente bittelitt på hjulet, ingen problem det. Også trente vi litt på mønet, tror egentlig han virkelig begynner å forstå at han skal stå på felt, men det spørs om jeg hjelper han litt mye. Derfor er det litt vanskelig å si hvor godt han egentlig har skjønt det. Får prøve å gå litt lenger unna neste gang og se.

I dag har vi vært på utstilling i Orklahallen, som vanlig var Micko eneste norfolk. Fikk cert nr 2. så nå mangler vi bare ett lite! Hurra! Ikke er han to år enda heller, så vi har god tid. Dommeren mente at Micko var litt tykk da.. Det fikk jeg jo høre en gang i sommer også, og da var jeg enig.. Men han er slankere nå, synes han er ok nå jeg! Jaja, fornøyd med resultatene ellers i hvertfall, kjempefin kritikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar