fredag 21. mai 2010

Hverdagen.

På tide å skrive noe ord igjen kanskje. Dagene flyr jo! I hvertfall den siste uken, den har vært ganske hektisk. Jeg har jobbet noen dager denne uka, så Loke har vært litt hos min snille mamma ogs har ei venninne av meg passet han litt. Nå har jeg endelig ferie, og den ferien skal brukes på hundene, eller i hovedsak Loke da. Det skal bli deilig å ha masse tid til alt en hverdag med valp medbringer.

Vi har fått utforsket verden ganske mye allerede da. Sånn uten at jeg orker å ramse opp det vi har gjort. Fikk tips om at hvis jeg vil bruke lek som belønning i framtiden, så må jeg leke med Loke på alle mulige steder, og det er vi godt i gang med. Veldig glad i drakamp lille gutten, og å løpe etter baller og andre saker. Han er også ganske glad i sko, men det er ikke like kjekt for oss tobeinte..
Synes også at han er veldig flink til å leke selvstendig med lekene sine inne, eller ligge rolig å tygge på bein. Merker godt at han blir mer aktiv for hver dag, men jeg synes jeg likevel at det har gått over all forventning å ha valp i huset. Hadde vel egentlig sett for meg at jeg skulle få ett lite monster, haha! Men foreløbig synes jeg faktisk det var mer slitsomt da Micko var valp. Men han var jo også min førte egne hund, og omstendighetene var også litt annerledes.

Litt mer skryt; synes lillegutt er knallflink på kontakt i de fleste situasjoner. Tidligere denne uka var vi på miljøtrening i Klæbu, masse andre hunder. Men alikevel er han kjempelett å få kontakt med, sitter rolig og holder øyekontakt med meg. Veldig oppmerksom, supert!

Agilitysesongen er godt i gang, Micko og jeg går agility II kurs gjennom sportshunder.no nå og vi lærer masse! Kurs hver torsdag nå, og fellestrening hver tirsdag. I tillegg var vi faktisk på Gauldalbanen forrige helg, og planlegger å ta en tur dit i morgen hvis været er ok. Gøy å være i gang igjen! I går på kurset gikk Micko full slalom (12 pinner) for første gang! Vi sliter litt på den ene siden da, men skal bli etterhvert.

I kveld har begge gutta fått seg en dusj, og Micko har fått stelt pelsen litt og klippet klør. Har klipt klørne til Loke to ganger til nå, og det har gått veldig greit. Dusjing var ikke sånn kjempepopulært, men gikk greit nok synes jeg. Nå ligger begge i sofaen, med hvert sitt bein.

Dette ble ganske langt det gitt.. Tror jeg avslutter og sier god helg nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar