lørdag 18. september 2010

Helg

I går tenkte jeg og gå ett spor med hver av hundene.. La ut to spor, ett til hver, også gikk vi en liten runde for å la sporene bli 15-20 min gamle. Men når vi kommer tilbake, hva ser jeg da? Jo, en hund som helt tydelig driver og går Loke sitt spor, baaah! Heldigvis hadde den ikke tatt med seg leken, men sporet ble det ikke noe av. Bare Micko som fikk spor da, han var flink synes jeg! Er mye enklere for meg nå, når noen har åpnet øynene mine for hvordan han ser ut når han er på sporet. Sporet var kort, kanskje 60-70 meter. Hadde godbiter i starten og i enden, en slakk vinkel på midten ca, og leke i slutten. Fikk med seg det meste og hadde ok fart synes jeg, flink :)

Etterpå sendte jeg Micko på hytta sammen med mamma, pappa og Hilde. Har fått rapporter om at han storkoser seg, synes sikkert det er godt å få ferie fra Loke og få all oppmerksomheten for seg selv. Dessuten er jo mamma hans favorittperson her i verden, så han har det nok fint.

Det virker egentlig ikke som Loke har lagt merke til at Micko ikke er her.. Haha! Han gjør jo ikke så mye ut av seg uansett liksom, dessuten er han mer opptatt av meg enn Micko når vi er inne uansett.
Har trent noen små økter med Loke i dag; siktetrening mellom to vedskiver, starter, løpe fra meg og få leke. Synes han er alt for opptatt av å se på meg, men det kommer seg. Også litt byttetrening med ball, begynner å bli veldig flink!
Har gått en tur ved elven i Svean også, fant oss en koselig sti der, tror faktisk aldri jeg har vært der før. Gutten har det utrolig travelt når vi er i skogen, fyker rundt og er høyt og lavt og overalt. Men han kommer som ei kule når jeg roper, så da får han bare holde på, får brukt kroppen sin og bygd muskler ja.


2 kommentarer:

  1. Aha! Men du trænar iaf spor:)
    Blir gjerne m på en sportur!
    //Ankan

    SvarSlett
  2. Ja, prøver meg på litt spor innimellom. Var jo på kurs forrige helg og lærte litt mer, nyttig! Satser på at det blir mer sportrening framover nå :)

    SvarSlett