søndag 13. mars 2011

1 år! Og trening.

En stund siden sist.. Jeg orka visst ikke å skrive noe om treninga forrige søndag jeg, selv om det var en kjempebra trening. Jaja..

I helga har vi hatt besøk, Irene og Håkki har vært her fra i går til i dag. Håkki er fortsatt skadet, så leking er strengt forbudt. Men Loke og Håkki har da hatt litt selskap i hverandre fordi, og uansett er det jo fint å kunne trene på å være rolige sammen også. De er veldig fine sammen, herlig å se på :) Kan vel ikke si at Micko passer så bra inn i det bildet, han er ikke så veldig fornøyd med å ha besøk av hannhunder i sin egen stue.. Men det kunne vært verre, oppfører seg greit nok, og han ligger jo stort sett og sover ett eller annet sted uansett.

I kveld har Loke vært på trening på Melhus. Synes ikke han var helt på nett i kveld, mer opptatt av det som skjedde rundt seg enn vanlig, også hadde jeg ikke med favorittleka heller.. Det hadde nok hjulpet vil jeg tro.

Begynte på fremadsending, med tre hinder.. Burde nok baklengskjedet, for det funka ikke sånn kjempe. Men når jeg fikk timet belønningen min litt bedre så ble det mye bedre, men vi har nok litt mer trening å gjøre når det gjelder å søke hinder.
Trente litt felt på møne, sånn helt ok men står ganske lett ja. Ikke trent felt hjemme på evigheter da..
Annica hadde med bøyler til slalomen, så vi prøvde oss litt på det igjen.. Men det er vanskelige greier, det blir jo ett helt annet hinder med de bøylene på, og det er mye kjekkere å hoppe over bøylene enn å faktisk springe sikk-sakk mellom pinnene.. Jeg er ikke overbevisst om at de bøylene er til så stor hjelp for oss akkurat nå.. Trente litt slalom hjemme tidligere i dag, og prøvde 8 rette pinner for første gang. Synes egentlig det gikk veldig greit, litt vanskeligere på ene siden, men supert på andre siden. Fikk også tatt 8 rette på treninga i kveld.
Fortsatte å trene vippe også i kveld (begynte med det forrige søndag). Er glad Nina fikk meg til å ta tak i vippa og trene den på en annen måte enn jeg gjorde. Nå ser det ut til at den skepsisen han hadde er borte, og det er fint å se. Deler opp hinderet nå, og det ser ut til å funke bra.

Ellers så ble Loke 1 år i går, det har gått sinnsykt fort! Synes det første året med Micko gikk veldig seint, mens Loke sitt første år har flydd. Føler jeg ikke har rukket halvparten av alt jeg tenkte jeg skulle gjøre. Men forhåpentligvis skal jeg ha han i mange år, så vi skal vel rekke litt av hvert :)

1 kommentar:

  1. du er jammen flink til å bruke tid på hundene dine:) Ser artig ut med hinderløype:)

    klem fra Trine:)Gratulerer med 1 årsdag:)

    SvarSlett