mandag 3. januar 2011

Endelig!

Endelig føler jeg at det har løsnet med utgangsstilling, nå virker det som Loke faktisk har fått ganske god forståelse for hvor det er meningen at han skal være. Det var litt som om det gikk opp ett lys for han i går da vi trente på det. Følte meg ambisiøs ett øyeblikk og begynte å trene på rygge i utgangsstilling også, og det tok han med en gang! Litt vanskelig uten vegg, men veldig veldig lovende.

Prøvde med Micko også, men han tok det ikke i det hele tatt. Ble sur og gikk og gjemte seg bak sofaen i stedet. Det kan være så vanskelig å legge opp treningen med Micko, fordi han ikke takler å mislykkes i det hele tatt. Vet jo det der med 80% regelen osv, men med Micko må man nesten ha 100%, og da er det vanskelig å få noe framgang på ting. Har i det siste tatt tak i meg selv og ikke bare latt han gå når han blir sånn teit og ikke vil mer. Har i stedet snudd det og fått han til å gjøre noe kjempelett som han kan, feks nesetarget i hånda mi. Er fornøyd med at jeg finner tålmodigheten til å orke å snu det.

3 kommentarer:

 1. vil følge deg mtp på å få tips i forhold til min hund, Labrador med navn Kira:) Hun er 4 år:) Vi driver med blodspor:) Hun er hverdagslydig og er verdens beste hund:) Flott blogg:)

  Hilsen Trine:)

  SvarSlett
 2. Flink du er til å trene! Imponert jeg!
  Må vel ta meg selv i nakkeskinnet og da..hmf. Blir bedre med vår..jeg vet det nok ;)

  Maja og voffiser

  SvarSlett
 3. Det går veldig i bølger med denne treninga egentlig da. Satser på å bli topp motivert til våren jeg også, alt blir litt lettere da :) Har jo en kjempestor hage/gårdsplass nå, som jeg nesten ikke har fått prøvd i det hele tatt, pga teit vinter..

  SvarSlett