tirsdag 8. februar 2011

Slalom med bilde.

Fantastisk flink til å blogge for tida! Det går sikkert over snart.. Har en slags plan om å trene felt og slalom annen hver dag denne uka. I dag var det altså slalom. 3 økter har vi fått til i løpet av dagen, hadde hatt tid til mange flere egentlig, vært strømløs helt til kl. 15 og derfor lite å ta seg til.. Men fikk da tiden til å gå med en tur rundt i butikker, også har jeg trukket om fire kjøkkenstoler i dag. Første gang jeg har gjort det, og synes det ble veldig bra.

Men slalom ja. Inspirert av Nina har jeg tegnet ett bilde av hvordan ståa er nå:

Det er mulig at jeg egentlig har pinnene enda litt lenger inn enn på bilde, ca på kl. 1 og 7. Strekene viser hvor stor vinkel jeg kan sende han fra med suksess. På venstre side er det av en eller annen grunn mye vanskeligere enn høyre side, selv om jeg mener å har trent like mye på begge sider. I motsetning til felt, synes jeg i hvertfall det er knallgøy å trene slalom. Er kjempemotivert for det :)

I kveld har vi hatt besøk av Kristine og Yatzi, og gått tur i noe som lignet veldig på snøstorm. Dyrene har fått både tur og hjernetrim, og er slitne. Så da får jeg ta meg en tur på jobb jeg da.

2 kommentarer:

  1. Jeg har også problemer med en side. Vet ikke om vi er enig om hva som er høyre og venstre, men når jeg står med slalomen på min venstre side og skal sende hun ned over og rundt så er det som blåst vekk og hun finner kun utgangen. Pratet med Eirin også og hun hadde også problem en stund midt i innlæringen. Så det er godt, vi har alle våre problemer, men så blir det nok bra til slutt. Uansett så har jeg også tenkt å gjøre som Annica. Sette opp alle' og bøyler når våren kommer og vi endelig kan stampe ting i bakken!

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg tenkte litt på hva som egentlig blir høyre og venstre ja.. Men dette blir vel egentlig hundens høyre og venstre på en måte :) Har all tro på at det blir bra til slutt ja! Har sånn slalom til å stikke i bakken jeg også, men det funker dårlig å sette den i parketten.. Får prøve meg på litt allè til våren jeg og.

    SvarSlett